Tapas buffet

Tapas buffet

 

Marineret Rejer med melon.

Røget Laks med syltede cherrytomater.

Kyllingeterrin med serranoskinke og krydderurter.

3 slags sydlandske pølser med peberfrugttapenade.

Auberginesalsa.

Pastasalat.

Grillet ciabatta med tomat salsa.

Braiseret svinekæber med hvedekerner.

Langtidsstegt kalveculotte med ratatouille.

3 danske oste med syltede nødder og oliven.

Vanilje panna cotta med bærgelé.

Chokoladekage med vaniljecreme.

 

Pris pr. pers. 255,-

Kære kunder

Mortens aften
Lørdag d. 10 november 2018

Tradition tro afholder vi igen i år vores store Mortensaften arrangement kl. 18.30.

Menu:

Ferskrøget laks med rygeost og rugbrød.

***

Andesteg med brune, hvide og franske kartofler, rødkål, asier og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsauce 

Eller 

Kroens hjemmelavet is med frugt.

 

Pris pr. pers. 199,00 kr. 

Børn under 10 år koster 100,00 kr. 

Menuen sælges også ud af huset, som seneste skal være afhentet kl. 18.00

 

Dagens middag den 10 november 2017

Andelår med kartofler, rødkål, asier og andesovs 

Pris pr. pers. 65,00
(Afhentes mellem kl. 16.30 - 18.00)

Der er ingen anden form for mad ud af huset denne dag.

 

Grillpakke:

1 stk. marineret svinekotelet

1 stk. kyllingebryst

2 stk. hjemmelavet grillmedister

Kartoffelsalat med purløg

Mix salat med dressing

Hjemmebagt brød og smør

Pris 80,00 kr. pr. pers.

 

Tilkøb:

150 g. oksesteak 25,00 kr.

250 g. oksesteak 40,00 kr.

350 g. BBQ ben 35,00 kr.

500 g. BBQ ben 50,00 kr.

1 stk. bagt kartoffel med kryddersmør 10,00 kr.

Bearnaisesauce 10,00 kr. pr. pers. 

Hvis i har andre ønsker, så giv os et kald og vi snakker om det.

.

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev