Tapas buffet
Marineret Rejer med melon.
Røget Laks med syltede cherrytomater.
Kyllingeterrin med serranoskinke og krydderurter.
3 slags sydlandske pølser med peberfrugttapenade.
Auberginesalsa.
Pastasalat.
Grillet ciabatta med tomat salsa.
Braiseret svinekæber med hvedekerner.
Langtidsstegt kalveculotte med ratatouille.
3 danske oste med syltede nødder og oliven.
Vanilje panna cotta med bærgelé.
Pris pr. pers. 255,-
Blichers Kro
Mandag | Lukket |
Tirsdag | 11:00-18:00 |
Onsdag | 11:00-18:00 |
Torsdag | 11:00-20:00 |
Fredag | 11:00-20:00 |
Lørdag | 11:00-20:00 |
Søndag | 11:00-15.00 |
Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.
Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.
Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.