Tapas

Print Friendly, PDF & Email

Sammensæt din egne tapas

  • Roulade af røget laks og dildcreme.
  • Røget laks med marineret grønsager.
  • Røget laksmousse med kapers og rødløg.
  • Bakskuldmousse garneret med glaseret skinke.
  • Tartellini krustader fyldt med rejer og citronmayo.
  • Tunmousse pyntet med citron og dild.
  • Vandbakkelser med tunmousse.
  • Kyllingeterrine med serranoskinke.
  • Små crossainter med hønsesalat.
  • Lufttørret skinke med melonsalsa.
  • Fennikelsalami med karrysyltede fennikel.
  • Chorizopølse med mojomayo.
  • Bresaola (lufttørret okseinderlår) med estragonmayo.
  • Cocktailpølser svøbt i bacon.
  • Bagte dadler i bacon.
  • Små kyllingespyd.
  • Krydderfrikadeller i tomatsauce.
  • Stegt kartofler i kryddert tomatsauce

 

  • Brie med peberfrugt
  • Ostebjælker med druer.
  • Canapeer med hvidløgsost.

 

  • Appelsinemousse med nøddekrokant.
  • Chokoladekage pyntet med bær.
  • Profiterol med hindbærcreme.
  • Chokolademousse med appelsinekrokant.

 

  • 2 slags brød med pesto og oliventapanade.

Pris 20,00 kr. pr. ret pr. person.

7 slags 125,00 kr.

9 slags 160,00 kr.

11 slags 190,00

 

Tapas som forret el. velkomst (kun i forbindelse med anden bestilling)

5 slags (efter kokkens valg) samt brød og tapanade.

95,00 kr. pr. pers.

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 12:00-19:00
Onsdag 12:00-19:00
Torsdag 12:00-20:00
Fredag 12:00-20:00
Lørdag 12:00-20:00
Søndag 12:00-16:00