Sammensæt din egne tapas
- Roulade af røget laks og dildcreme.
- Røget laks med marineret grønsager.
- Røget laksmousse med kapers og rødløg.
- Bakskuldmousse garneret med glaseret skinke.
- Tartellini krustader fyldt med rejer og citronmayo.
- Tunmousse pyntet med citron og dild.
- Vandbakkelser med tunmousse.
- Kyllingeterrine med serranoskinke.
- Små crossainter med hønsesalat.
- Lufttørret skinke med melonsalsa.
- Fennikelsalami med karrysyltede fennikel.
- Chorizopølse med mojomayo.
- Bresaola (lufttørret okseinderlår) med estragonmayo.
- Cocktailpølser svøbt i bacon.
- Bagte dadler i bacon.
- Små kyllingespyd.
- Krydderfrikadeller i tomatsauce.
- Stegt kartofler i kryddert tomatsauce
- Brie med peberfrugt
- Ostebjælker med druer.
- Canapeer med hvidløgsost.
- Appelsinemousse med nøddekrokant.
- Chokoladekage pyntet med bær.
- Profiterol med hindbærcreme.
- Chokolademousse med appelsinekrokant.
- 2 slags brød med pesto og oliventapanade.
Pris 20,00 kr. pr. ret pr. person.
7 slags 125,00 kr. (som forret)
9 slags 160,00 kr. (let hovedret)
11 slags 190,00 (helt måltid)
Tapas som forret el. velkomst (kun i forbindelse med anden bestilling)
5 slags (efter kokkens valg) samt brød og tapanade.
95,00 kr. pr. pers.