Tapas

 

Tapas

Roulade af røget laks og dildcreme.

bakskuldmousse garneret med glaseret skinke.

Tartellini krustader fyldt med rejer og citronmayo.

Røget laks med asparges.

Tunmousse pyntet med citron og dild.

Vandbakkelser med tunmousse.

Laksmousse.

Lufttørret skinke med melon.

Cocktailpølser svøbt i bacon.

Gulerod i svøb.

Små kyllingespyd.

Spyd med krydderfrikadeller.

Hjemmelavet hønsesalat.

Honningbagt tomatsalsa.

Chorizopølse med hvidløgscreme og oliven.

Bresaola (lufttørret okseinderlår) med estragonmayo.

 

Brie med peberfrugt

Ostebjælker med druer.

Canapeer med hvidløgsost.

 

Appelsinemousse med nøddekrokant.

Chokoladekage pyntet med bær.

Profiterol med hindbærcreme.

Chokolademousse med appelsinekrokant.

 

2 slags brød med pesto og oliventapanade.

Pris 20,00 kr. pr. ret pr. person.

 

Tapas som forret el. velkomst (kun i forbindelse med anden bestilling)

5 slags (efter kokkens valg) samt brød og tapanade.

60,00 kr. pr. pers.

 

Kære kunder

Juleaftens menu 2018

 

Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 150,00 kr.
2 retter 185,00 kr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nytårsmenu 2018

 

Appertizér til Dronningens nytårtale

Røget andebryst på sprød rugbrød og rødkål
fennikelsalami på toast og syltede løg.

Menuen:

Røget Laks
med rygeost, krydderurter og sprøde krummer

***

Tournados af oksemørbrad
 med variation af selleri, pom. Røsti og portvinssauce.

***

Citrontærte
med vaniljeis, Brændt marangs og knas.

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen

Pris pr. pers.

3 retter menu 295,00

3 rettersmenu, appertizes og kransekage 335,00 kr.

Tilkøb:

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.

Pris pr. pers. 45,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 40,00

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Begge dage skal maden være afhentet seneste kl. 1500

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev