Sammensæt selv din buffet

Print Friendly, PDF & Email

Sammensat din egen buffet

Vælg en - to eller tre retter til din buffet.

Forret

Vælg en slags mellem: (ekstra forret + 20,00 kr.)

  • Røget ørredfilet` serveret på babyblade, fetaost og oliedressing
  • Røget laks serveret med valnødder og salat.
  • Tunmousse med rejer og citron- rød dressing
  • Kyllingesalat med mild karrydressing
  • Wraps med kylling og salat
  • Parmaskinke med melon
  • Lun pandekage med oksekødsfyld
  • Tartelet med høns i asparges. Skal selv varme skaller.

Forretten koster 35,00 kr. pr. person

Dessert til buffeten

Vælg en slags, mellem: (ekstra dessert + 20 kr.)

  • Citron eller appelsinfromage pyntet med flødeskum.
  • Husets hjemmelavede is.
  • (Selv lægge på fade)
  • Frugttærte med cremefraiche.
  • Frugtsalat med råcreme (ønskes is dertil + 10 kr.)
  • Appelsintærte pyntet med frugt
  • Hjemmelavet svampet chokoladekage.
  • To slags oste med druer og peberfrugt (ekstra ost + 15,00 kr.)

Desserten til buffeten koster 35,00 kr.

Hovedret til buffeten

Kød:
Vælg tre slags kød, mellem: (ekstra kød + 30 kr.)

  • Kalveculotte
  • Marineret svinekam
  • Kalkunbryst
  • Kyllingebryst med bacon
  • Græsk farsbrød
  • Ovnbagt røget skinke
  • Kogt hamburgerryg
  • Barbecueben

Kartofler:
Vælg to slags kartofler, mellem: (ekstra kartofler + 15 kr.)

  • Flødekartofler
  • Små stegte kartofler
  • Baconkartofler
  • Bagte kartofler i både
  • Bagt kartoffelmos, Bagte kartofler

Saucer:
Vælg en slags, mellem: (ekstra sauce + 10 kr.)

  • Skysauce
  • Bearnaisesauce
  • Rødvinssauce
  • Whiskysauce
  • Paprikasauce
  • Mild pebersauce

Salater:
Vælg tre slags, mellem: (ekstra salat + 15 kr.)

  • Broccolisalat med rødløg, solsikkekerner og bacon
  • Pastasalat med majs, rød peber og pesto
  • Coleslaw med hvidkål og gulerødder
  • Mix salat med hvid dressing a part
  • Mandarinsalat med icebergsalat og rosiner
  • Bønnesalat med rødløg og bacon
  • Kartoffelsalat med purløg
  • Perlebygsalat med æbler og tranebær
  • Bulgursalat med porrer, peberfrugter og andet grønt

Hovedrets buffet

160,00 kr. pr. pers.

2 retters buffet

185,00 kr. pr. pers.

3 retters buffet

200,00 kr. pr. pers.

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 12:00-19:00
Onsdag 12:00-19:00
Torsdag 12:00-20:00
Fredag 12:00-20:00
Lørdag 12:00-20:00
Søndag 12:00-16:00