Sammensæt din egen buffet

Vælg en - to eller tre retter til din buffet.

Buffet sælges kun til minimum 15 personer

 

Forret

Vælg en slags mellem: ( ekstra forret + 20 kr. )

Røget ørredfilet serveret på babyblade, fetaost og oliedressing

Røget laks serveret med valnødder og salat.

Tunmousse med rejer og citron- rød dressing

Kyllingesalat med mild karrydressing

Wraps med kylling og salat

Parmaskinke med melon

Lun pandekage med oksekødsfyld

Tartelet med høns i asparges. Skal selv varme skaller.

Forretten koster 35  kr. pr. person

 

Hovedret til buffeten

Kød:

Vælg tre slags kød, mellem: ( ekstra kød + 30 kr.)

Kalveculotte

Marineret svinekam

Kalkunbryst

Kyllingebryst med bacon

Græsk farsbrød

Ovnbagt røget skinke

Kogt hamburgerryg og

Barbecueben

 

Kartofler

Vælg to slags kartofler, mellem: (ekstra kartofler + 15 kr. )

Flødekartofler

Små stegte kartofler

Baconkartofler

Bagte kartofler i både

Bagt kartoffelmos

Bagte kartofler

 

Saucer

Vælg en slags, mellem : ( ekstra sauce + 10 kr.)

Skysauce

Bearnaisesauce

Rødvinssauce

Whiskysauce

Paprikasauce

Mild pebersauce

Salater

Vælg tre slags, mellem : ( ekstra salat + 15 kr. )

Broccolisalat med rødløg, solsikkekerner og bacon

Pastasalat med majs, ærter, rød peber og pestodressing

Coleslaw med hvidkål og gulerødder

Mix salat med purløgsdressing a part

Mandarinsalat med icebergsalat og rosiner

Bønnesalat med rødløg, kikærter, og bacon

Kartoffelsalat med purløg

Perlebygsalat med æbler og tranebær

Bulgursalat med peberfrugter, soltørrede tomater, oliven og feta

Hovedretten til buffeten koster 160 kr.

 

Dessert til buffeten

Vælg en slags, mellem :  ( ekstra dessert + 20 kr. )

Citron eller appelsinfromage.

Pyntet med flødeskum.

Husets hjemmelavede is. (Selv lægge på fade)

Frugttærte med cremefraiche.

Frugtsalat med råcreme. (ønskes is dertil + 10 kr.)

Appelsinchessekage pyntet med frugt

Hjemmelavet svampet chokoladekage.

To slags oste med druer og peberfrugt. (ekstra ost + 15 kr. )

Desserten til buffeten koster 35 kr.

 

Hvis man bestiller forret - hovedret og dessert er prisen 200 kr. pr. couv

Kære kunder

Juleaftens menu 2018

 

Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 150,00 kr.
2 retter 185,00 kr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nytårsmenu 2018

 

Appertizér til Dronningens nytårtale

Røget andebryst på sprød rugbrød og rødkål
fennikelsalami på toast og syltede løg.

Menuen:

Røget Laks
med rygeost, krydderurter og sprøde krummer

***

Tournados af oksemørbrad
 med variation af selleri, pom. Røsti og portvinssauce.

***

Citrontærte
med vaniljeis, Brændt marangs og knas.

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen

Pris pr. pers.

3 retter menu 295,00

3 rettersmenu, appertizes og kransekage 335,00 kr.

Tilkøb:

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.

Pris pr. pers. 45,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 40,00

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Begge dage skal maden være afhentet seneste kl. 1500

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev