Sammensæt din egen buffet

Vælg en - to eller tre retter til din buffet.

Buffet sælges kun til minimum 15 personer

 

Forret

Vælg en slags mellem: ( ekstra forret + 20 kr. )

Røget ørredfilet serveret på babyblade, fetaost og oliedressing

Røget laks serveret med valnødder og salat.

Tunmousse med rejer og citron- rød dressing

Kyllingesalat med mild karrydressing

Wraps med kylling og salat

Parmaskinke med melon

Lun pandekage med oksekødsfyld

Tartelet med høns i asparges. Skal selv varme skaller.

Forretten koster 35  kr. pr. person

 

Hovedret til buffeten

Kød:

Vælg tre slags kød, mellem: ( ekstra kød + 30 kr.)

Kalveculotte

Marineret svinekam

Kalkunbryst

Kyllingebryst med bacon

Græsk farsbrød

Ovnbagt røget skinke

Kogt hamburgerryg og

Barbecueben

 

Kartofler

Vælg to slags kartofler, mellem: (ekstra kartofler + 15 kr. )

Flødekartofler

Små stegte kartofler

Baconkartofler

Bagte kartofler i både

Bagt kartoffelmos

Bagte kartofler

 

Saucer

Vælg en slags, mellem : ( ekstra sauce + 10 kr.)

Skysauce

Bearnaisesauce

Rødvinssauce

Whiskysauce

Paprikasauce

Mild pebersauce

Salater

Vælg tre slags, mellem : ( ekstra salat + 15 kr. )

Broccolisalat med rødløg, solsikkekerner og bacon

Pastasalat med majs, ærter, rød peber og pestodressing

Coleslaw med hvidkål og gulerødder

Mix salat med purløgsdressing a part

Mandarinsalat med icebergsalat og rosiner

Bønnesalat med rødløg, kikærter, og bacon

Kartoffelsalat med purløg

Perlebygsalat med æbler og tranebær

Bulgursalat med peberfrugter, soltørrede tomater, oliven og feta

Hovedretten til buffeten koster 160 kr.

 

Dessert til buffeten

Vælg en slags, mellem :  ( ekstra dessert + 20 kr. )

Citron eller appelsinfromage.

Pyntet med flødeskum.

Husets hjemmelavede is. (Selv lægge på fade)

Frugttærte med cremefraiche.

Frugtsalat med råcreme. (ønskes is dertil + 10 kr.)

Appelsinchessekage pyntet med frugt

Hjemmelavet svampet chokoladekage.

To slags oste med druer og peberfrugt. (ekstra ost + 15 kr. )

Desserten til buffeten koster 35 kr.

 

Hvis man bestiller forret - hovedret og dessert er prisen 200 kr. pr. couv

Kære kunder

Så er der igen Ål på menuen
så er der igen vildål på menuen, så ring og bestil bord eller tag det med hjem.

Portions ål (350g) 199,00 kr.
Sat ål 299,00
Ekstra potion kun ål 135,00

Skal bestilles dagen før.

Mortens aften
Lørdag d. 10 november 2018

Tradition tro afholder vi igen i år vores store Mortensaften arrangement kl. 18.30.

Menu:

Ferskrøget laks med rygeost og rugbrød.

***

Andesteg med brune, hvide og franske kartofler, rødkål, asier og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsauce 

Eller 

Kroens hjemmelavet is med frugt.

 

Pris pr. pers. 199,00 kr. 

Børn under 10 år koster 100,00 kr. 

Menuen sælges også ud af huset, som seneste skal være afhentet kl. 18.00

 

Dagens middag den 10 november 2017

Andelår med kartofler, rødkål, asier og andesovs 

Pris pr. pers. 65,00
(Afhentes mellem kl. 16.30 - 18.00)

Der er ingen anden form for mad ud af huset denne dag.

 

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev