Pinse menuer

Print Friendly, PDF & Email

Pinsefrokost tallerken
Lørdag og søndag
Skal bestilles dag før.
Afhentes eller spise på kroen
 mellem kl. 12-15

Sennepssild med syltede rødløg.
Rejesalat med blinis
Terrin af lammekølle med syltede grønsager.
Sprængt oksebryst med flødepeberod og rødbeder.
Braiseret svinekæber med hvedekerner
Blå høgelund med syltede rosiner og groft knækbrød
Rababertrifili med honningristet havregryn.
Hjemmebagt rugbrød og smør.

Pris 160,00 kr. pr. pers.

 

Pinsemenu
Fredag og lørdag aften

Skal bestilles dag før.

Stegt rødfisk på gulerodsflan og sauce Nage

***
Langtidsstegt kalvefilet med selleripure, spidskål, ny kartofler med smør og persille hertil citrontimianssauce.

***
Kærnemælks panna cotta med bagt rababer og knas.

2 retter 245,00 kr.

3 retter 275,00 kr.

Dagens ret

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 12:00-19:00
Onsdag 12:00-19:00
Torsdag 12:00-20:00
Fredag 12:00-20:00
Lørdag 12:00-20:00
Søndag 12:00-16:00