Dagens ret uge 16


 

Dagens ret uge 16

 

Tirsdag d. 16. april til 20. april.

 

Tirsdag:
Farseret porre med kartofler, rødkål, skysauce og asier.

.
Onsdag:
Tarteletter med høns i asparges samt en lille dessert.

 

Torsdag:
Paneret stegt flæsk med kartofler, persillesovs og gulerodssalat.

 

Fredag: 
Herregårdsbøf med stegt kartofler, ærter og bearnaisesauce.
 

Lørdag:
Indbagt svinemørbrad med flødekartofler og salat.

Pris: 65 kr. 

Dagens ret kan fås fra :
kl. 16.30 - 18.00 tirsdag og onsdag 
kl. 17 - 19.30  torsdag, fredag og lørdag
Det er en god ide at bestille dagens ret i god tid.
Husk at man også kan spise dagens ret på kroen.

Husk at du kan købe salatbar til din hovedret tors, fre, og lørdag.

Tilkød til hovedret 20,00 kr.

Som hovedret 65,00 kr.

 

Husk Søndagsmiddag den 21. april.

 
Klar suppe med kød og melboller, ris og brød
Suppekød med kartofler, sur/sød peberrodssovs, grønsager og tyttebær.
Hjemmelavet is med frugt
Alle tre retter 150 kr.
Fra kl. 12.00 til kl. 14.30
Det er en god ide at bestille bord på 75176200

Kære kunder

Vi skyder foråret igang med hyggelige aftner på kroen.

- Modeshow d. 4 april med tapas og vine, Merete står klar med forårs mode, vine kommer fra Top wine i Esbjerg og vi er klar med dejlig mad.

Jørgen har igen i år fundet nogle godt til ganen og maven. Fredag d. 5 april er der brugsen vinaften. Billetter kan kun købes i Superbrugsen.

- Herre aften er i støbe skeen men håber på en gang i maj.

RING PÅ KROEN OG BESTIL PLADS.

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev