Jule og nytårs aftensmenu 2021

Print Friendly, PDF & Email

 

Juleaftens menu 2021
 

Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål, asier og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 185,00 kr.
2 retter 230,00 kr.

 

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Maden være afhentes mellem kl. 1200 - 1400

__________________________________________________________________________________

Nytårsmenu 2021

 

Menuen:

Røget laks
hertil syrnet med purløg og rogn, salat og sprøde croutons.

***

Cremet jordskokkesuppe
med røget andebryst og urteolie.

***

Oksemørbrad

 med brandade af bryst, kartoffeltimbale, kålrabipuré og sauce bordelais.

***

Gateau Marcel
med vaniljeparfait og mangocoulis.

 

Pris pr. pers.

3 retter menu 335,00

4 retter menu 395,00 kr.

Tilkøb:

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen 20,00 kr.

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.
Pris pr. pers. 75,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 60,00 kr.

 

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Maden være afhentes mellem kl. 1200 - 1500

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 12:00-19:00
Onsdag 12:00-19:00
Torsdag 12:00-20:00
Fredag 12:00-20:00
Lørdag 12:00-20:00
Søndag 12:00-16:00