Jul på kroen 2019

Jule på kroen 2019

 (min. 20 kuverter i eget lokale)

2 slags sild med karrysalat, kapers og løg.
(vil bliver serveret ved bordet)

***

Varmrøget laks med grønkål og hasselnødder.
Graved laks med sennepdressing.
Æg & rejer med mayonaise og tomat.
Stegt fiskefilet med remoulade og citron.

***

Hjemmelavet sylte med rødbeder og grov sennep.
Hjemmelavet leverpostej med champignon, bacon og rødbeder.
Tarteletter med høns i asparges.
Frikadeller og medister med hvidkål.
Æbleflæsk.
Ribbensteg med rødkål og svesker.
Hamburgryg med grønlangkål.

***

Oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.
Ris a la mande med kirsebærsovs.

 

Hertil vil der rugbrød, groft brød, krydderfedt og smør.

 

Pris pr. pers. 550,00 kr. i seks timer
(inkl. Julebuffet, øl, vand, vin og kaffe)

Snaps
3 cl. 30,00 kr.
½ fl. 350,00 kr.
1/1 fl. 650,00 kr.
Div. spiritus
3 cl. 30,00 kr.
1/1 fl. 650,00 kr. 

Kære kunder

SÅ ER DER IGEN ÅL PÅ MENU

POTION ÅL 199,00 KR. 

SAT ÅL 299,00 KR.

SKAL BESTILLES DAGEN FØR BÅDE PÅ KROEN OG UD AF HUSET.

 

Så er sommeren ved at gå på halv og det er tid til se efteråret i øjne. Vi har igen et par arrangementer i ærmet. 

Torsdag d. 3 oktober Modeshow og diner. Billetter købes hos Design&knive

Onsdag d. 23 oktober  spisning og "en syng" med aften sammen med Duetten, som gæstede os i marts. Prisen er 125,00 kr. inkl. spisning, kaffe og kage.

Søndag d. 10 november Mortens "Aften" da dette falder på en søndag i år kører vi arrangement kl. 12.30 og ikke om aften. Og dagens ret Andelår vil blive serveret lørdag aften.

Søndag d. 24 november Juletræfest mere infomation herom senere.

Mad til jule aften og nytårs aften laver vi også i år igen.

 

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11:00-18:00
Onsdag 11:00-18:00
Torsdag 11:00-20:00
Fredag 11:00-20:00
Lørdag 11:00-20:00
Søndag 11:00-15.00

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev