Jul på kroen 2018

Jule på kroen 2018

 (min. 20 kuverter i eget lokale)

2 slags sild med karrysalat, kapers og løg.
(vil bliver serveret ved bordet)

***

Varmrøget laks med grønkål og hasselnødder.
Graved laks med sennepdressing.
Æg & rejer med mayonaise og tomat.
Stegt fiskefilet med remoulade og citron.

***

Hjemmelavet sylte med rødbeder og grov sennep.
Hjemmelavet leverpostej med champignon, bacon og rødbeder.
Tarteletter med høns i asparges.
Frikadeller og medister med hvidkål.
Æbleflæsk.
Flæskesteg med rødkål og svesker.
Hamburgryg med grønlangkål.

***

Oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.
Ris a la mande med kirsebærsovs.

 

Hertil vil der rugbrød, groft brød, krydderfedt og smør.

 

Pris pr. pers. 495,00 kr. i seks timer
(inkl. Julebuffet, øl, vand, vin og kaffe)

Snaps
3 cl. 25,00 kr.
½ fl. 350,00 kr.
1/1 fl. 650,00 kr.
Div. spiritus
3 cl. 30,00 kr.
1/1 fl. 650,00 kr. 

Kære kunder

Ben, gryde og wienerschnitzel til kun 99,00 kr. inkl. fri salatbar både i restauranten og ud af huset.

 

Vi skyder foråret igang med hyggelige aftner på kroen.

Gadespejlet d. 13 februar "Den Nøgne sandhed" Ben, teater, kaffe og kage for 175,00 kr.

- En syng med aften d. 13 marts til forled for "børn med sorg" Flæskesteg, dejlig musik og kaffe med kage for 125,00 kr. 

- Modeshow d. 4 april med tapas og vine, Merete står klar med forårs mode, vine kommer fra Top wine i Esbjerg og vi er klar med dejlig mad.

Jørgen har igen i år fundet nogle godt til ganen og maven. Fredag d. 5 april er der brugsen vinaften. Billetter kan kun købes i Superbrugsen.

- Herre aften er i støde skeen men håber på en gang i maj.

RING PÅ KROEN OG BESTIL PLADS.

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev