Italienske buffet

Italienske Buffet

 

Blåmuslinger med lime og koriander.

Grillet tun med sprød salat og artiskokker.

Risotto med scampi rejer, cherrytomater og chili.

****

Vitello tonnato – kalveinderlår med tunsovs og kapers.

Bresaola med pesto, soltørrede tomater og solsikkekerner.

Helstegt lammekølle med rosmarine og hvidløg.

Braiseret oksesteg på polenta.

Parmigiana – aubergine i lag med tomat og ost.

Insalata Caprese – tomatsalat med mozzarella og basilikum

***

Italienske oste med oliven.

Mandelis med frugtsovs.

Tiramizu

Forskelligt brød

 

Pris pr. pers. kr. 295,00

Kære kunder

Så er sommeren ved at gå på halv og det er tid til se efteråret i øjne. Vi har igen et par arrangementer i ærmet. 

Torsdag d. 3 oktober Modeshow og diner. Billetter købes hos Design&knive

Onsdag d. 23 oktober arbejder vi på en syng med aften sammen med Duetten, som gæstede os i marts.

Søndag d. 10 november Mortens "Aften" da dette falder på en søndag i år kører vi arrangement kl. 12.00 og ikke om aften. Og dagens ret Andelår vil blive serveret lørdag aften.

Søndag d. 24 november Juletræfest mere infomation herom senere.

Mad til jule aften og nytårs aften laver vi også i år igen.

 

Grillpakke:

1 stk. marineret svinekotelet

1 stk. kyllingebryst

2 stk. hjemmelavet grillmedister

Kartoffelsalat med purløg

Mix salat med dressing

Hjemmebagt brød og smør

Pris 80,00 kr. pr. pers.

 

Tilkøb:

150 g. oksesteak 25,00 kr.

250 g. oksesteak 40,00 kr.

350 g. BBQ ben 35,00 kr.

500 g. BBQ ben 50,00 kr.

1 stk. bagt kartoffel med kryddersmør 10,00 kr.

Bearnaisesauce 10,00 kr. pr. pers. 

Hvis i har andre ønsker, så giv os et kald og vi snakker om det.

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev