Hovedretter

Hovedretter:

 

Helstegt Hjortefilet

Serveret med langtidsstegt tomater, timiangulerødder, bønner i svøb

og vildtsauce.

198,00 kr. **

**

Helstegt oksemørbrad

 Serveret med sauté af rodfrugter og rødvinssauce.

185,00 kr. **

**

Langtidsstegt oksefilet

Serveret med sauté af rodfrugter og mild pebersauce.

155,00 kr.

**

Langtidsstegt kalveculotte 

Med sauté af rodfrugter og rødvinssauce.

140,00 kr.

**

Kalv stegt som vildt

Serveret med stegt kartofler og grønsager hertil

Tyttebær, waldorfsalat og flødesauce.

130,00 kr. 

Evt. serveres med Hvide og brunede kartofler

**

Svinemørbrad fyldt med hønsesoufflefars

Serveret med sauté af rodfrugter, agurkesalat

og svampesauce.

140,00 kr.

**

Flæskesteg

Serveret med rødkål, asier, hvide og brunede kartofler

og flødesauce.

130,00 kr.

**

Helstegt andebryst 

Med sauté af rodfrugter og portvinssauce.

135,00

**

Marineret svinekam 

Med mix grøn salat og pikantflødesauce.

125,00 kr.

**

Helstegt lammekølle 

Serveret med valgfri salat og rosmarineflødesauce.

140,00 kr.

**

Marineret Kalkunbryst

Serveret med mix grøn salat og paprikasauce.

118,00

**

Gammeldaws oksesteg

Hertil skysauce, surt og sødt.

118,00

**

Hamburgerryg

Med aspargessauce og mix grøn salat.

110,00 kr.

 

Til alle hovedretter hvor der ikke står andet er der valgfri kartoffel.

** Der vil være et tillæg på 50,00 kr. pr. pers. ved valg af hjortefilet og 40,00 kr. pr. pers. ved valg af oksemørbrad til fast pris arrangementer.

Kære kunder

Juleaftens menu 2018

 

Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 150,00 kr.
2 retter 185,00 kr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nytårsmenu 2018

 

Appertizér til Dronningens nytårtale

Røget andebryst på sprød rugbrød og rødkål
fennikelsalami på toast og syltede løg.

Menuen:

Røget Laks
med rygeost, krydderurter og sprøde krummer

***

Tournados af oksemørbrad
 med variation af selleri, pom. Røsti og portvinssauce.

***

Citrontærte
med vaniljeis, Brændt marangs og knas.

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen

Pris pr. pers.

3 retter menu 295,00

3 rettersmenu, appertizes og kransekage 335,00 kr.

Tilkøb:

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.

Pris pr. pers. 45,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 40,00

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Begge dage skal maden være afhentet seneste kl. 1500

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev