Hovedretter

Hovedretter:

 

Helstegt Hjortefilet

Serveret med langtidsstegt tomater, timiangulerødder, bønner i svøb

og vildtsauce.

198,00 kr. **

**

Helstegt oksemørbrad

 Serveret med sauté af rodfrugter og rødvinssauce.

185,00 kr. **

**

Langtidsstegt oksefilet

Serveret med sauté af rodfrugter og mild pebersauce.

155,00 kr.

**

Langtidsstegt kalveculotte 

Med sauté af rodfrugter og rødvinssauce.

140,00 kr.

**

Kalv stegt som vildt

Serveret med stegt kartofler og grønsager hertil

Tyttebær, waldorfsalat og flødesauce.

130,00 kr. 

Evt. serveres med Hvide og brunede kartofler

**

Svinemørbrad fyldt med hønsesoufflefars

Serveret med sauté af rodfrugter, agurkesalat

og svampesauce.

140,00 kr.

**

Flæskesteg

Serveret med rødkål, asier, hvide og brunede kartofler

og flødesauce.

130,00 kr.

**

Helstegt andebryst 

Med sauté af rodfrugter og portvinssauce.

135,00

**

Marineret svinekam 

Med mix grøn salat og pikantflødesauce.

125,00 kr.

**

Helstegt lammekølle 

Serveret med valgfri salat og rosmarineflødesauce.

140,00 kr.

**

Marineret Kalkunbryst

Serveret med mix grøn salat og paprikasauce.

118,00

**

Gammeldaws oksesteg

Hertil skysauce, surt og sødt.

118,00

**

Hamburgerryg

Med aspargessauce og mix grøn salat.

110,00 kr.

 

Til alle hovedretter hvor der ikke står andet er der valgfri kartoffel.

** Der vil være et tillæg på 50,00 kr. pr. pers. ved valg af hjortefilet og 40,00 kr. pr. pers. ved valg af oksemørbrad til fast pris arrangementer.

Kære kunder

OBS PRISSTIGNING

Pga. stigende fødevarer priser er vi nødsagt til at hæve prisen på vores dagens ret til 70,00 kr. for at kunne opholde den gode kvalitet.
Jeg håber på jeres forståelse.

Juleaftens menu 2019
 Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål og andesovs.
***
Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 175,00 kr.
2 retter 190,00 kr.

-------------------------------------------------------------------

Nytårs menu 2019
Appertizér til Dronningens nytårtale
Kyllingeterrin med estragonmayo og sprød serranoskinke
Røget laks med rygeostcreme og sprød rugbrød.

Menuen:

Cremet jordskokkesuppe
med rimmet kammusling, syltede æbler, jordskokkechips og kørvelolie.

***

Tournados af oksemørbrad
 med brændt gulerodsflan, pom. anna og citrontimianssauce.

***

Gateau Marcel
med hvidchokoladeparfait, karameliset hvidckokolade og pssionsfrugt..

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen

Pris pr. pers.

3 retter menu 325,00

3 rettersmenu, appertizes og kransekage 365,00 kr.

Tilkøb:

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.
Pris pr. pers. 45,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 40,00

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Begge dage skal maden være afhentet mellem
kl. 12 - 1500

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11:00-18:00
Onsdag 11:00-18:00
Torsdag 11:00-20:00
Fredag 11:00-20:00
Lørdag 11:00-20:00
Søndag 11:00-15.00

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev