Skal jeres Medarbejdere forkæles lidt i hverdagen, så lad Blichers kro står for maden til jeres kantine. Om det skal være frokostbuffet, sandwich, smørrebrød. Skal det være 5 dage i ugen eller en i mellem, så giv os et kald på 75176200. Vores mad er dansk traditionelt med et twist en gang i mellem.
Frokost kan bestå af:
- Frokostbuffet
- Smørrebrød
- Forskellige sandwich
- Kage til kaffe
Forslag 1
Varm ret:
- Frikadeller med kartofler, rødkål, skysauce og surt.
Salatbar:
- Cherrytomater, agurk, majs, ærter, peberfrugt, ananas, peanuts,
- spirer, feta og marineret blomkål
- Iceberg og babymix
- 2 slags hjemmelavet dressing
Pålæg:
- Makrel med mayo.
- Roastbeef med remoulade, ristet løg, peberrod.
- Flæskesteg med rødkål.
Friskbagt rugbrød og franskbrød samt smør.
Forslag 2
Varm ret:
- Dansk bøf med bløde løg, kartofler og flødesovs.
Salatbar:
- Bønnesalat med rødløg, kikærter, sesam og bacon.
- Pasta salat med majs, peberfrugt, gulerødder og pestodressing
Pålæg:
- Æg med tomat og mayo.
- Dyrlægens natmad – saltkød, leverpostej, sky og løg
- Kalvspidsbryst med peberrod og rødbeder.
Friskbagt rugbrød og groftbrød samt smør.
Forslag 3
Varm ret:
- Kyllingebryst i karrysovs med ris.
Salatbar:
- Tomat, agurk, peberfrugt, bønner, rødløg, pasta, ærter,
- croutons, babymajs og gulerod.
- Iceberg og rucola.
- 2 slags hjemmelavet dressing.
Pålæg:
- tunsalat.
- Varm leverpostej med champignon og rødbeder.
- Oksesteg med agurksalat.
- Skære ost med peberfrugt.
Friskbagt rugbrød og Groftbrød samt smør.
Forslag 4
Varm ret:
- Helstegt krydder kalkunbryst med pasta og tomatsauce
Salater:
- Grønsalat med ærter, agurk, bønnemix og græskarkerner. (hertil olie/eddike dressing)
- Cole slaw med hvidkål og gulerødder
Pålæg:
- Hamburgerryg med italienske salat
- Hønsesalat med champignon og asparges.
- Røget rullepølser med løg og sky.
- Brie med druer.
Friskbagt rugbrød og Groftbrød samt smør.
Ring og book et møde så finder vi løsningen til jeres virksomhed.