Forretter

Forretter:

 

3 slags kogt/røget fisk samt skaldyr

Pyntet med rejer i butterdejsskal hertil kapersdressing.

55,00 kr.

**

Ovnbagt laks på tallerken

Serveret med porre og hvidvinssauce.

55,00 kr.

** 

Cappachio af røget andebryst

Pyntet med rødbedesalat eller peberrodssalat.

53,00 kr.

**

Røget laks på porrebund

Hertil flødespint og æg.

53,00 kr.

**

Lakserose anrettet på spinatpandekage

Pyntet med asparges, peberfrugtssalsa og kartoffelrösti.

52,00 kr.

**

Lakseroulade med flødecreme

Pyntet med balsamico og sprød salatblade.

49,00 kr.

**

Bakskuldmousse på spinatpandekage

Garneret med glaseret parmeskaínke og rejer.

53,00 kr

**

Fisketimbale med laksesoufflé

Pyntet med rejer, salat og pikant dressing.

52,00 kr.

**

Røget ørred

med tzatzikirand og sprøde salater.

49,00 kr.

**

Rejecocktail med skaldyrsdressing.

49,00 kr

**

Kyllingcocktail med ananas og karrydressing.

49,00 kr.

**

Stor tartelet med høns i asparges.

45,00 kr.

Derudover kan vi også som forret tilbyde alle former for supper.

Forhør nærmere hos kokken.

Kære kunder

Vi skyder foråret igang med hyggelige aftner på kroen.

- Modeshow d. 4 april med tapas og vine, Merete står klar med forårs mode, vine kommer fra Top wine i Esbjerg og vi er klar med dejlig mad.

Jørgen har igen i år fundet nogle godt til ganen og maven. Fredag d. 5 april er der brugsen vinaften. Billetter kan kun købes i Superbrugsen.

- Herre aften er i støbe skeen men håber på en gang i maj.

RING PÅ KROEN OG BESTIL PLADS.

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev