Forretter:
3 slags kogt/røget fisk samt skaldyr
Pyntet med rejer i butterdejsskal hertil kapersdressing.
55,00 kr.
**
Ovnbagt laks på tallerken
Serveret med porre og hvidvinssauce.
55,00 kr.
**
Cappachio af røget andebryst
Pyntet med rødbedesalat eller peberrodssalat.
53,00 kr.
**
Røget laks på porrebund
Hertil flødespint og æg.
53,00 kr.
**
Lakserose anrettet på spinatpandekage
Pyntet med asparges, peberfrugtssalsa og kartoffelrösti.
52,00 kr.
**
Lakseroulade med flødecreme
Pyntet med balsamico og sprød salatblade.
49,00 kr.
**
Bakskuldmousse på spinatpandekage
Garneret med glaseret parmeskaínke og rejer.
53,00 kr
**
Fisketimbale med laksesoufflé
Pyntet med rejer, salat og pikant dressing.
52,00 kr.
**
Røget ørred
med tzatzikirand og sprøde salater.
49,00 kr.
**
Rejecocktail med skaldyrsdressing.
49,00 kr
**
Kyllingcocktail med ananas og karrydressing.
49,00 kr.
**
Stor tartelet med høns i asparges.
45,00 kr.
Derudover kan vi også som forret tilbyde alle former for supper.
Forhør nærmere hos kokken.
Blichers Kro
Mandag | Lukket |
Tirsdag | 11:00-18:00 |
Onsdag | 11:00-18:00 |
Torsdag | 11:00-20:00 |
Fredag | 11:00-20:00 |
Lørdag | 11:00-20:00 |
Søndag | 11:00-15.00 |
Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.
Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.
Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.