Forretter

Forretter:

 

3 slags kogt/røget fisk samt skaldyr

Pyntet med rejer i butterdejsskal hertil kapersdressing.

55,00 kr.

**

Ovnbagt laks på tallerken

Serveret med porre og hvidvinssauce.

55,00 kr.

** 

Cappachio af røget andebryst

Pyntet med rødbedesalat eller peberrodssalat.

53,00 kr.

**

Røget laks på porrebund

Hertil flødespint og æg.

53,00 kr.

**

Lakserose anrettet på spinatpandekage

Pyntet med asparges, peberfrugtssalsa og kartoffelrösti.

52,00 kr.

**

Lakseroulade med flødecreme

Pyntet med balsamico og sprød salatblade.

49,00 kr.

**

Bakskuldmousse på spinatpandekage

Garneret med glaseret parmeskaínke og rejer.

53,00 kr

**

Fisketimbale med laksesoufflé

Pyntet med rejer, salat og pikant dressing.

52,00 kr.

**

Røget ørred

med tzatzikirand og sprøde salater.

49,00 kr.

**

Rejecocktail med skaldyrsdressing.

49,00 kr

**

Kyllingcocktail med ananas og karrydressing.

49,00 kr.

**

Stor tartelet med høns i asparges.

45,00 kr.

Derudover kan vi også som forret tilbyde alle former for supper.

Forhør nærmere hos kokken.

Kære kunder

Juleaftens menu 2018

 

Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 150,00 kr.
2 retter 185,00 kr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nytårsmenu 2018

 

Appertizér til Dronningens nytårtale

Røget andebryst på sprød rugbrød og rødkål
fennikelsalami på toast og syltede løg.

Menuen:

Røget Laks
med rygeost, krydderurter og sprøde krummer

***

Tournados af oksemørbrad
 med variation af selleri, pom. Røsti og portvinssauce.

***

Citrontærte
med vaniljeis, Brændt marangs og knas.

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen

Pris pr. pers.

3 retter menu 295,00

3 rettersmenu, appertizes og kransekage 335,00 kr.

Tilkøb:

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.

Pris pr. pers. 45,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 40,00

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Begge dage skal maden være afhentet seneste kl. 1500

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev