Selskabs kort
3 retters menu til kr. 335,- pr. pers.
4 retters menu til kr. 395,- pr. pers
Fast prisarrangement
inkl. Huset velkomst, 3 retters menu, husets vine, øl og vand ad libitum i 5 timer, kaffe m/småkage til kr. 535,- (frokost) / 635,-(aften i 6 timer).
inkl. Huset velkomst, 3 retters menu, husets vine, øl og vand ad libitum i 6 timer, kaffe m/småkage og natmad til kr. 590,- (frokost) / 690,-(aften i 7 timer).
inkl. Huset velkomst, 4 retters menu, husets vine, øl og vand ad libitum i 6 timer, kaffe m/småkage til kr. 595,- (frokost) / 695,-(aften i 7 timer).
inkl. Huset velkomst, 4 retters menu, husets vine, øl og vand ad libitum i 7 timer, kaffe m/småkage og natmad til kr. 660,- (frokost) / 760,-(aften i 7 timer).
Forretter
- Cremet jordskokkesuppe med æbler og stegt fisk.
- Tapas tallerken med 3 slags kød el. fisk
- Stegt fisk på porre med bagt tomat og citrontimian sauce.
- Dampet fisk i urtebouillon med sprødt grønsager og urtesalat.
Alle forretter serveres med Hjemmebagt brød og smør.
Hovedretter
- Langtidstegt kalveculotte og bryst med pom. Anne, årstidens grønsager og kalvesky med persilleolie.
- Variation af gris med cremet hvedekerner, grønsager, stegt kartofler og glace.
- Oksefilet med bordelaissauce, katofler, pure og årtidens grønsager. (kan også serveres som Oksemørbrad*)
- Dagens fisk hertil serveres årstidens grønsager, kartofler og beurre blanc. *
- Farseret Unghane og confitret lår med årstidens grønsager, pom. Rösti og glace.
- 2 slags lam serveres med årstidens grønsager, lammesky og kartofler.*
*der er et tillæg til prisen.
Desserter
- 3 små desserter – kage, is og mousse efter årstiden.
- Gateau Marcel med hvid chokoladeis med lime og knas.
- Creme bruleé med sorbet og bær.
- Ostetallerken med syltede tilbehør og smør ristet rugbrød.
- Citrontærte med saltet karamel, brændt marengs og sorbet.