Selskabs kort
3 retters menu til kr. 240,- pr. pers.
Fast prisarrangement
inkl. huset velkomst, 3 retters menu, husets vine, øl og vand ad libitum i 5 timer og kaffe m/småkage pris pr. pers kr. 425,-(frokost) / 525,-(aften i 6 timer).
inkl. huset velkomst, 3 retters menu, husets vine, øl og vand ad libitum i 6 timer, kaffe m/småkage og natmad pris pr. pers kr. 495,-(frokost) / 595,-(aften i 7 timer).
Forretter
50,- pr. forret
- Varmrøget laks med grønsagssalat.
- Bakskuldmousse på spinatpandekage hertil rejer og glaseret skinke.
- Røget laks på porrebund med tomat og æg hertil flødespinat.
- Tarteletter med høns og asparges. *
- Kyllingeterrin med serrano, agurk og krydderurter.
- Kartoffel/porre suppe med sprødstegt bacon og porre i julienne.
Alle forretter serveres med Hjemmebagt brød og smør.
*ingen brød og smør.
Andre former for forret/suppe laves også.
Hovedretter
140,- pr. hovedret
- Flæskesteg med hvide, brunede og franske kartofler, rødkål, svesker, asier og flødesovs.
- Kalv stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebærmarnelade, agurkesalat, kartofler, stegt rodfrugter og vildtsauce.
- Krydderstegt nakkekam med kryddersovs, stegt kartofler og årstidens grønsager.
- Braiseret oksebryst med kraftig sauce, årstidens grønsager og kartofler.
- Indbagt svinemørbrad i butterdej med svampe sauce, kartofler og årstidens grønsager.
Desserter
- Citronfromage med fløde og sprødt.
- Kroens hjemmelavet vaniljeis med frugt og fløde.
- Islagkage med chokolade
- Pandekage med is og varm frugtsovs.