Desserter

Dessert:

 

Dessertbuffet

Bestående af kage, tærte, pandekage og is pyntet med frugt.

59,00 kr.

**

Hjemmelavet fragilitetsisroulade 

Med hindbærsorbet og frugt.

59,00 kr.

**

Hjemmelavet islagkage med 3 slags is

Pyntet med chokolade og flødeskum.

59,00 kr.

**

Isbombe

Bestående af 3 slags is/sorbet beklædt med mazipan.

61,00kr.

**

Hasselnøddekage med nougat

Hertil til frisk frugtsalat og rørt is.

54,00

**

Rubensteinromfromage på makronbund

Med vandbakkelser fyldt med hindbær.

54,00 kr.

**

Pandekager

Med hjemmelavet is og hindbærcoulis.

49,00 kr.

**

Frisk frugtsalat med råcreme. 

49,00 kr. 

**

Hjemmelavet is pyntet med frugt.

43,00 kr.

**

Citron- eller appelsine fromage.

39,00 kr.

 

Kære kunder

Så er der igen Ål på menuen
så er der igen vildål på menuen, så ring og bestil bord eller tag det med hjem.

Portions ål (350g) 199,00 kr.
Sat ål 299,00
Ekstra potion kun ål 135,00

Skal bestilles dagen før.

Mortens aften
Lørdag d. 10 november 2018

Tradition tro afholder vi igen i år vores store Mortensaften arrangement kl. 18.30.

Menu:

Ferskrøget laks med rygeost og rugbrød.

***

Andesteg med brune, hvide og franske kartofler, rødkål, asier og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsauce 

Eller 

Kroens hjemmelavet is med frugt.

 

Pris pr. pers. 199,00 kr. 

Børn under 10 år koster 100,00 kr. 

Menuen sælges også ud af huset, som seneste skal være afhentet kl. 18.00

 

Dagens middag den 10 november 2017

Andelår med kartofler, rødkål, asier og andesovs 

Pris pr. pers. 65,00
(Afhentes mellem kl. 16.30 - 18.00)

Der er ingen anden form for mad ud af huset denne dag.

 

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev