Desserter

Dessert:

 

Dessertbuffet

Bestående af kage, tærte, pandekage og is pyntet med frugt.

59,00 kr.

**

Hjemmelavet isroulade 

Med mazipan og hindbær.

59,00 kr.

**

Hjemmelavet islagkage med 3 slags is

Pyntet med chokolade og flødeskum.

59,00 kr.

**

Isbombe

Bestående af 3 slags is beklædt med mazipan.

61,00kr.

**

Hasselnøddekage med nougat

Hertil til frisk frugtsalat og rørt is.

54,00

**

Rubensteinromfromage på makronbund

Med vandbakkelser fyldt med hindbær.

54,00 kr.

**

Pandekager

Med hjemmelavet is og hindbærcoulis.

49,00 kr.

**

Frisk frugtsalat med råcreme. 

49,00 kr. 

**

Hjemmelavet is pyntet med frugt.

43,00 kr.

**

Citron- eller appelsine fromage.

39,00 kr.

 

Kære kunder

Nu nærmere julen sig og afslutning af året sig. Så hvis du vil slippe for at stå i køkkenet, så holde vi åbne alle dage fra d. 23/12 til 31/12. Der vil ikke blive lave dagens ret og take away mellem jul og nytår.



23/12 kl. 11-18

24/12 kl. 12-15 (kun for afhentning af julemad)

25/12 kl. 11-12 (kun for afhentning af mad)

26/12 kl. 11-16 (kun for selskaber og afhentning af mad)

27/12 kl. 11-16 (kun for selskaber og afhentning af mad)

28/12 kl. 11-16 (kun for selskaber og afhentning af mad)

29/12 kl. 11-16 (kun for selskaber og afhentning af mad)

30/12 kl. 11-16 (kun for selskaber og afhentning af mad)

31/12 kl. 12-15 (kun for afhentning af nytårsmad)

Så er der ål

Så er der ål på menuen igen. Da vildålen er blevet svære at få fat i så bliver priserne lidt anderledes i år.

Potions ål 199,00 kr. (350g)

Sat ål 299,00 kr. 

Ekstra potion ål 135,00 kr. (350g)

Skal bestilles min. dagen før.

 

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev