Dagens ret

Print Friendly, PDF & Email

Dagens ret uge 22

Tirsdag d. 19. til lørdag d. 23. maj.

Tirsdag:
Farseret porre med rødkål, kartofler, skysauce og asier.
Onsdag:
Svinemørbrad stegt i soya hertil stegt ris og sur/sød sauce
Torsdag:
Rødvinsmarineret ribbensteg hertil stegt kartofler, rødvinssauce og rødkålssalat.
Fredag: 
Herregårdsbøf med stegt kartofler, ærter og bearnaisesauce.
Lørdag:
Svinemørbradbøf a la creme med kartofler og agurkesalat.

Dagens ret kan fås fra :
kl. 16.30 – 19.00 tirsdag og onsdag 
kl. 17 – 20.00  torsdag, fredag og lørdag
Det er en god ide at bestille dagens ret i god tid. 

Husk at bestille bord hvis i ønsker at spise det i restauranten.

Søndagsmiddag til afhentning den 31. maj 2020

Klar suppe med kød og melboller, ris og brød

Suppekød med kartofler, sur/sød peberrodssovs, grønsager og tyttebær.

Hjemmelavet is med frugt
Alle tre retter 175,00 kr.
Fra kl. 12.00 til kl. 14.30
Det er en god ide at bestille på 75 17 62 00

Dagens ret

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 12:00-19:00
Onsdag 12:00-19:00
Torsdag 12:00-20:00
Fredag 12:00-20:00
Lørdag 12:00-20:00
Søndag 12:00-16:00