Aften buffet 1
(min. 20 pers)
- Fisketerrin med krydderurter, spinat og bagt tomater.
- Salat med røget unghanebryst, hvedekerner og syltede grønsager.
- Stegt fisk på courgetter, kørvel og fiskesauce.
- Langtidsstegt kalvebryst med timian og hvidløg.
- Farseret kalkunbryst.
- Krydderstegt svinekam.
- Små stegt kartofler.
- Flødekartofler med rosmarine.
- Broccoli salat med æbler, rødløg og solsikkekerner.
- Bagt grønsager efter årstiden.
- Rosmarinesauce.
- Rødvinssauce.
- Mazarinkage med bær el. frugt.
- Vaniljeis.
Pris pr. pers. 315,00
Aften buffet 2
(min. 20 pers)
- Indbagt jomfruhummerbisques med urter.
- Sprængt andebryst med peberrod, rødbeder, mayonaise og sprød salat.
- Stegt fisk med bagt tomater, spinat og citrontimian.
- Tærte med karamelliserede rødløg og gedeost.
- Langtidsstegt kalvefilet.
- Lammekølle med rosmarine.
- Bagt kartoffelpure .
- Pom. Anna med løg og timian.
- 2 slags salat
- Bagt grønsager efter årstiden.
- Citrontimiansauce
- Mild pebersauce
- Citrontærte med brændt marengs
- Hvid chokoladeis med sprød karamel
Pris pr. pers. 385,00