Buffet - kun ud af huset

Buffeter

(kun ud af huset)

Nr.1

3 slags tapas efter kokkens valg

Kalveculotte

Stegt kyllingebryst med bacon

Flødekartofler el. ovnstegt krydderkartofler

Mix grøn salat med hvid dressing

Pastasalat med pesto

2 slags oste med druer honningmarinret valnødder og peberfrugt

Tærte med marzipan og pyntet med frugt.

Brød og smør

185,00kr.

Nr. 2

Tunmousse på frisk salat og pyntet med rejer og rød dressing

Strimler af kyllingebryst på bund af salat, ananas, peberfrugt og karrydressing

Lun svinemedaljon i flødesauce og agurkesalat

Porretærte eller anden form for madtærte

Mix grøn salat med hvid dressing.

Appelsintærte pyntet med frugt

Brød og smør

165,00 kr.

Nr. 3

Urtemarineret pastasalat med rejer

Kold pandekage med kyllingesalat

Kold glaseret skinke

Kartoffelsalat

Chokoladekage pyntet med frugt

Brød og smør

150,00 kr.

 

Nr. 4

Røget ørred med tzatzikirand

Chorizo serveret på bund af salat, oliven og syltede løg

Stegt kyllingebryst eller marineret kalkunbryst

Stegt ovnkartofler

Whiskysauce

Mix grøn salat med hvid dressing

Frugtsalat

Brød og smør

140,00 kr.

Nr. 5

Lufttørret skinke med asparges og salat

Stegt kyllingelår eller hotwings

Frikadeller

Pastasalat

Mix grøn salat med hvid dressing

Appelsintærte eller chokoladekage

Brød og smør

130,00 kr.

Nr. 6

Pandekage med rejefyld

Marineret kalkunbryst med grønsagssaute

Flødekartofler

Mandarinsalat med rød peber og rosiner

115,00 kr.

Nr. 7

Pastasalat med kylling

Glaseret skinke

Flødekartofler

Mix salat med hvid dressing

Kage efter kokkens valg

110,00 kr.

Kære kunder

OBS PRISSTIGNING

Pga. stigende fødevarer priser er vi nødsagt til at hæve prisen på vores dagens ret til 70,00 kr. for at kunne opholde den gode kvalitet.
Jeg håber på jeres forståelse.

Juleaftens menu 2019
 Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål og andesovs.
***
Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 175,00 kr.
2 retter 190,00 kr.

-------------------------------------------------------------------

Nytårs menu 2019
Appertizér til Dronningens nytårtale
Kyllingeterrin med estragonmayo og sprød serranoskinke
Røget laks med rygeostcreme og sprød rugbrød.

Menuen:

Cremet jordskokkesuppe
med rimmet kammusling, syltede æbler, jordskokkechips og kørvelolie.

***

Tournados af oksemørbrad
 med brændt gulerodsflan, pom. anna og citrontimianssauce.

***

Gateau Marcel
med hvidchokoladeparfait, karameliset hvidckokolade og pssionsfrugt..

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen

Pris pr. pers.

3 retter menu 325,00

3 rettersmenu, appertizes og kransekage 365,00 kr.

Tilkøb:

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.
Pris pr. pers. 45,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 40,00

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Begge dage skal maden være afhentet mellem
kl. 12 - 1500

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11:00-18:00
Onsdag 11:00-18:00
Torsdag 11:00-20:00
Fredag 11:00-20:00
Lørdag 11:00-20:00
Søndag 11:00-15.00

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev