Buffet - kun ud af huset

Print Friendly, PDF & Email

(kun ud af huset)

Nr. 1

Nr.1

  • 3 slags tapas efter kokkens valg
  • Kalveculotte
  • Stegt kyllingebryst med bacon
  • Flødekartofler el. ovnstegt krydderkartofler
  • Mix grøn salat med hvid dressing
  • Pastasalat med pesto
  • 2 slags oste med druer honningmarinret valnødder og peberfrugt
  • Tærte med marzipan og pyntet med frugt.
  • Brød og smør

195,00kr.

Nr. 2

  • Tunmousse på frisk salat og pyntet med rejer og rød dressing
  • Strimler af kyllingebryst på bund af salat, ananas, peberfrugt og karrydressing
  • Lun svinemedaljon i flødesauce og agurkesalat
  • Porretærte eller anden form for madtærte
  • Mix grøn salat med hvid dressing.
  • Appelsintærte pyntet med frugt
  • Brød og smør

175,00 kr.

Nr. 3

  • Urtemarineret pastasalat med rejer
  • Kold pandekage med kyllingesalat
  • Kold glaseret skinke
  • Kartoffelsalat
  • Chokoladekage pyntet med frugt
  • Brød og smør

155,00 kr.

Nr. 4

  • Røget ørred med tzatziki
  • Chorizo serveret på bund af salat, oliven og syltede løg
  • Stegt kyllingebryst eller marineret kalkunbryst
  • Stegt ovnkartofler
  • Whiskysauce
  • Mix grøn salat med hvid dressing
  • Frugtsalat
  • Brød og smør

145,00 kr.

Nr. 5

  • Lufttørret skinke med asparges og salat
  • Stegt kyllingelår eller hotwings
  • Frikadeller
  • Pastasalat
  • Mix grøn salat med hvid dressing
  • Appelsintærte eller chokoladekage
  • Brød og smør

135,00 kr.

Nr. 6

  • Pandekage med rejefyld
  • Marineret kalkunbryst med grønsagssaute
  • Flødekartofler
  • Mandarinsalat med rød peber og rosiner

120,00 kr.

Nr. 7

  • Pastasalat med kylling
  • Glaseret skinke
  • Flødekartofler
  • Mix salat med hvid dressing
  • Kage efter kokkens valg

115,00 kr.

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 12:00-19:00
Onsdag 12:00-19:00
Torsdag 12:00-20:00
Fredag 12:00-20:00
Lørdag 12:00-20:00
Søndag 12:00-16:00