Buffet - kun ud af huset

Buffeter

(kun ud af huset)

Nr.1

3 slags tapas efter kokkens valg

Kalveculotte

Stegt kyllingebryst med bacon

Flødekartofler el. ovnstegt krydderkartofler

Mix grøn salat med hvid dressing

Pastasalat med pesto

2 slags oste med druer honningmarinret valnødder og peberfrugt

Tærte med marzipan og pyntet med frugt.

Brød og smør

185,00kr.

Nr. 2

Tunmousse på frisk salat og pyntet med rejer og rød dressing

Strimler af kyllingebryst på bund af salat, ananas, peberfrugt og karrydressing

Lun svinemedaljon i flødesauce og agurkesalat

Porretærte eller anden form for madtærte

Mix grøn salat med hvid dressing.

Appelsintærte pyntet med frugt

Brød og smør

165,00 kr.

Nr. 3

Urtemarineret pastasalat med rejer

Kold pandekage med kyllingesalat

Kold glaseret skinke

Kartoffelsalat

Chokoladekage pyntet med frugt

Brød og smør

150,00 kr.

 

Nr. 4

Røget ørred med tzatzikirand

Chorizo serveret på bund af salat, oliven og syltede løg

Stegt kyllingebryst eller marineret kalkunbryst

Stegt ovnkartofler

Whiskysauce

Mix grøn salat med hvid dressing

Frugtsalat

Brød og smør

140,00 kr.

Nr. 5

Lufttørret skinke med asparges og salat

Stegt kyllingelår eller hotwings

Frikadeller

Pastasalat

Mix grøn salat med hvid dressing

Appelsintærte eller chokoladekage

Brød og smør

130,00 kr.

Nr. 6

Pandekage med rejefyld

Marineret kalkunbryst med grønsagssaute

Flødekartofler

Mandarinsalat med rød peber og rosiner

115,00 kr.

Nr. 7

Pastasalat med kylling

Glaseret skinke

Flødekartofler

Mix salat med hvid dressing

Kage efter kokkens valg

110,00 kr.

Kære kunder

Så er der igen Ål på menuen
så er der igen vildål på menuen, så ring og bestil bord eller tag det med hjem.

Portions ål (350g) 199,00 kr.
Sat ål 299,00
Ekstra potion kun ål 135,00

Skal bestilles dagen før.

Mortens aften
Lørdag d. 10 november 2018

Tradition tro afholder vi igen i år vores store Mortensaften arrangement kl. 18.30.

Menu:

Ferskrøget laks med rygeost og rugbrød.

***

Andesteg med brune, hvide og franske kartofler, rødkål, asier og andesovs.

***

Ris a la mande med kirsebærsauce 

Eller 

Kroens hjemmelavet is med frugt.

 

Pris pr. pers. 199,00 kr. 

Børn under 10 år koster 100,00 kr. 

Menuen sælges også ud af huset, som seneste skal være afhentet kl. 18.00

 

Dagens middag den 10 november 2017

Andelår med kartofler, rødkål, asier og andesovs 

Pris pr. pers. 65,00
(Afhentes mellem kl. 16.30 - 18.00)

Der er ingen anden form for mad ud af huset denne dag.

 

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev