Buffeter
(kun ud af huset)
Nr.1
3 slags tapas efter kokkens valg
Kalveculotte
Stegt kyllingebryst med bacon
Flødekartofler el. ovnstegt krydderkartofler
Mix grøn salat med hvid dressing
Pastasalat med pesto
2 slags oste med druer honningmarinret valnødder og peberfrugt
Tærte med marzipan og pyntet med frugt.
Brød og smør
185,00kr.
Nr. 2
Tunmousse på frisk salat og pyntet med rejer og rød dressing
Strimler af kyllingebryst på bund af salat, ananas, peberfrugt og karrydressing
Lun svinemedaljon i flødesauce og agurkesalat
Porretærte eller anden form for madtærte
Mix grøn salat med hvid dressing.
Appelsintærte pyntet med frugt
Brød og smør
165,00 kr.
Nr. 3
Urtemarineret pastasalat med rejer
Kold pandekage med kyllingesalat
Kold glaseret skinke
Kartoffelsalat
Chokoladekage pyntet med frugt
Brød og smør
150,00 kr.
Nr. 4
Røget ørred med tzatzikirand
Chorizo serveret på bund af salat, oliven og syltede løg
Stegt kyllingebryst eller marineret kalkunbryst
Stegt ovnkartofler
Whiskysauce
Mix grøn salat med hvid dressing
Frugtsalat
Brød og smør
140,00 kr.
Nr. 5
Lufttørret skinke med asparges og salat
Stegt kyllingelår eller hotwings
Frikadeller
Pastasalat
Mix grøn salat med hvid dressing
Appelsintærte eller chokoladekage
Brød og smør
130,00 kr.
Nr. 6
Pandekage med rejefyld
Marineret kalkunbryst med grønsagssaute
Flødekartofler
Mandarinsalat med rød peber og rosiner
115,00 kr.
Nr. 7
Pastasalat med kylling
Glaseret skinke
Flødekartofler
Mix salat med hvid dressing
Kage efter kokkens valg
110,00 kr.
Blichers Kro
Mandag | Lukket |
Tirsdag | 11:00-18:00 |
Onsdag | 11:00-18:00 |
Torsdag | 11:00-20:00 |
Fredag | 11:00-20:00 |
Lørdag | 11:00-20:00 |
Søndag | 11:00-15.00 |
Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.
Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.
Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.