Brunch

Brunchbuffet

Brød
(minimum 2 slags)

Rugbrød

Groft brød

Grovboller

Crossaint

 

Varmt

Scramble æg med oksechorizopølser

Æg bagt a cocotte med spinat og skinke

Blødkogte æg

Spejlæg

Varm leverpostej med champignon

Bacon

Frikadeller med rødkål

Grønsagstærte med hytteost og skinke

 

Pålæg

3 slags alm. pålæg med tilbehør

Italienske pølse med tilbehør

Hønsesalat med champignon og asparges

Skinkesalat med rødløg og purløg

Serranoskinke med honningmelon

 

Salat

Hvedekernesalat med tørret frugt, kikærter, rucola og bønner.

Grøn salat med emmentaler, ærter og græskarkerner

 

Fisk

Marineret sild med karrysalat

Røget laks med asparges og dilddressing

Marineret rejer med melon og krydderurter

 

Diverse

Drænet yoghurt med müsli og syltede bær

 

Nutella

2 slags marmelade

Frisk skåret frugt

3 slags oste med syltede tilbehør

Skære ost med peberfrugt og druer

 

Sødt

Hjemmebagte pandekager med lynghonning

Hjemmebagt brunsviger

Brombær muffins

Mormor kringle

 

Pris pr. pers.
(børn mellem 3-10 år halv pris, spædbørn under 3 år gratis)

12 slags 170,00 kr.

15 slags 199,00 kr.

18 slags 230,00 kr.

Priserne er inkl. kaffe/the, 2 slags juice, mælk og isvand.

 

Kære kunder

Vi skyder foråret igang med hyggelige aftner på kroen.

- Modeshow d. 4 april med tapas og vine, Merete står klar med forårs mode, vine kommer fra Top wine i Esbjerg og vi er klar med dejlig mad.

Jørgen har igen i år fundet nogle godt til ganen og maven. Fredag d. 5 april er der brugsen vinaften. Billetter kan kun købes i Superbrugsen.

- Herre aften er i støbe skeen men håber på en gang i maj.

RING PÅ KROEN OG BESTIL PLADS.

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 11:00-18:00
  • Onsdag 11:00-18:00
  • Torsdag 11:00-20:00
  • Fredag 11:00-20:00
  • Lørdag 11:00-20:00
  • Søndag 11:00-15.00 

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev