Brunch

Brunchbuffet

Brød
(minimum 2 slags)

Rugbrød

Groft brød

Grovboller

Crossaint

 

Varmt

Scramble æg med oksechorizopølser

Æg bagt a cocotte med spinat og skinke

Blødkogte æg

Spejlæg

Varm leverpostej med champignon

Bacon

Frikadeller med rødkål

Grønsagstærte med hytteost og skinke

 

Pålæg

3 slags alm. pålæg med tilbehør

Italienske pølse med tilbehør

Hønsesalat med champignon og asparges

Skinkesalat med rødløg og purløg

Serranoskinke med honningmelon

 

Salat

Hvedekernesalat med tørret frugt, kikærter, rucola og bønner.

Grøn salat med emmentaler, ærter og græskarkerner

 

Fisk

Marineret sild med karrysalat

Røget laks med asparges og dilddressing

Marineret rejer med melon og krydderurter

 

Diverse

Drænet yoghurt med müsli og syltede bær

 

Nutella

2 slags marmelade

Frisk skåret frugt

3 slags oste med syltede tilbehør

Skære ost med peberfrugt og druer

 

Sødt

Hjemmebagte pandekager med lynghonning

Hjemmebagt brunsviger

Brombær muffins

Mormor kringle

 

Pris pr. pers.
(børn mellem 3-10 år halv pris, spædbørn under 3 år gratis)

12 slags 170,00 kr.

15 slags 199,00 kr.

18 slags 230,00 kr.

Priserne er inkl. kaffe/the, 2 slags juice, mælk og isvand.

 

Kære kunder

OBS PRISSTIGNING

Pga. stigende fødevarer priser er vi nødsagt til at hæve prisen på vores dagens ret til 70,00 kr. for at kunne opholde den gode kvalitet.
Jeg håber på jeres forståelse.

Juleaftens menu 2019
 Andesteg og flæskesteg
Hertil hvide, brune og franske kartofler, svesker, rødkål og andesovs.
***
Ris a la mande med kirsebærsovs.

Pris pr. pers.
Hovedret 175,00 kr.
2 retter 190,00 kr.

-------------------------------------------------------------------

Nytårs menu 2019
Appertizér til Dronningens nytårtale
Kyllingeterrin med estragonmayo og sprød serranoskinke
Røget laks med rygeostcreme og sprød rugbrød.

Menuen:

Cremet jordskokkesuppe
med rimmet kammusling, syltede æbler, jordskokkechips og kørvelolie.

***

Tournados af oksemørbrad
 med brændt gulerodsflan, pom. anna og citrontimianssauce.

***

Gateau Marcel
med hvidchokoladeparfait, karameliset hvidckokolade og pssionsfrugt..

1 stk. hjemmebagt kransekage til kaffen

Pris pr. pers.

3 retter menu 325,00

3 rettersmenu, appertizes og kransekage 365,00 kr.

Tilkøb:

4 slags dansk oste med syltede tilbehør og smørristet rugbrød.
Pris pr. pers. 45,00 kr.

Pålægsfade 4 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt rugbrød og grovboller.
pris pr. pers. 40,00

Der vil være en specificeres opskrift med så det er nemt at lave.

Begge dage skal maden være afhentet mellem
kl. 12 - 1500

Kontakt os

Blichers Kro

Vores åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11:00-18:00
Onsdag 11:00-18:00
Torsdag 11:00-20:00
Fredag 11:00-20:00
Lørdag 11:00-20:00
Søndag 11:00-15.00

Vores lokaler

Den store sal - Kroens store sal, som kan rumme ca. 150 gæster.

Lille sal - I kroens lille sal er der plads til ca. 40 personer.

Krostue - krostue med plads til ca. 25 personer.

Tilmeld til nyhedsbrev